TUOTTEET

Maalämpö

Maalämpö on
taloudellinen energiamuoto. Säästöä syntyy usein heti ensimmäisestä päivästä ja
maalämpö myös nostaa talosi arvoa. Maalämpöpumput keräävät tehokkaasti auringon
energiaa kalliosta, maasta tai vesistöstä ympäri vuoden. Maalämpöpumput saat
joko lämpimän käyttöveden lämmitykseen tarkoitetulla integroidulla varaajalla
tai ilman. Myös ilman varaajaa toimitettavissa lämpöpumpuissa on valmiina
lämpimän käyttöveden lämmitystoiminto.

Meiltä saat energia- ja säästölaskelmat, jotka laskemme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Näin varmistamme aina oikean laitteiston jokaiseen käyttökohteeseen!!
Asennamme, huollamme ja myymme vesi-ilmajärjestelmiä avaimet käteen periaatteella, niin uudis- kuin saneerauskohteissa!

Vesi-ilmalämpöpumput

Uuden sukupolven kehittyneet vesi-ilmalämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % asennettaessa sähkö- ja öljylämmityksen rinnalle tai tilalle.
Vesi-ilmalämpöpumppulämmityksessä otetaan tarvittava energia ulkoilmasta. Tämän takia vesi-ilmalämpöpumpun kanssa ei tarvita porakaivoa eikä maalämmön keruuputkistoa. Vesi-ilmalämpöpumppu tarvitsee kaverikseen vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän kuten patterit tai lattialämmityksen. Saneerauskohteissa vanhaa toimivaa lämmitysjärjestelmää ei tarvitse purkaa, vaan sitä voidaan hyödyntää kovimpina pakkasjaksoina tarvittavan energian tuottamiseen.

Meiltä saat energia- ja säästölaskelmat, jotka laskemme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Näin varmistamme aina oikean laitteiston jokaiseen käyttökohteeseen!!
Asennamme, huollamme ja myymme vesi-ilmajärjestelmiä avaimet käteen periaatteella, niin uudis- kuin saneerauskohteissa!

Poistoilmalämpöpumput

Poistoilmalämpöpumpulla voidaan saavuttaa jopa 50% säästöt sähkönkulutuksessa.
Poistoilmalämpöpumppu hyödyntää lämpimän sisäilman energian, ennen kuin ilma puhalletaan ulos. Tästä syntynyttä energiaa järjestelmä hyödyntää kiinteistön sekä käyttöveden lämmittämiseen. Toisin kuin ilma-vesilämpöpumpussa poistoilmalämpöpumpussa ei tarvita erillistä ulkoyksikköä.
Poistoilmalämpöpumpun kanssa ei tarvita erillisiä ilmastointikoneita, jolloin säästetään tilaa teknisessätilassa.
Asennamme, huollamme ja myymme poistoilmalämpöpumppujärjestelmiä avaimet käteen periaatteella, niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpulla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, kesämökit sekä muut tilat helposti energiaa säästäen. Kesähelteillä ilmalämpöpumppu toimii ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana parantaen asumismukavuutta. Talvisin ilmalämpöpumppu on energiatehokas vaihtoehto lämmönlähteeksi säästäen jopa 30% sähkölaskuissa! Täten myös loistava vaihtoehto kesämökin ylläpitolämmön tuottamiseen talvella.
Asennamme, huollamme ja myymme ilmalämpöpumput avaimet käteen periaatteella, niin uudis- kuin saneerauskohteissa!

Lattialämmitykset

Vesikiertoisella lattialämmityksellä pystytään toteuttamaan hyvin kaikenlaisten ja kokoisten rakennuksien lämmitys pienistä autotalleista aina suuriin teollisuusrakennuksiin. Lattialämmitys on asennettavissa kaikille lattiarakenteille pintamateriaaleista riippumatta. Lattialämmityksellä saadaan aikaan tasainen ja vakaa lämmitys verrattuna lämpöpattereihin. Lattialämmitys sopii hyvin allergiselle, koska sen tuottama tasainen lämpö vähentää ilman liikettä, mikä  vähentää pölyn leijailua huone ilmassa helpottaen allergisen oloa. Lattialämmityksestä ei myöskään jää näkyviin kuin jakotukit. Näin pääset eroon niin lämpöpattereista kuin niiden vaatimista putkista pitkin seiniä. Lattialämmitys säästää myös energiaa vaatiessaan pienempiä lämmitysveden lämpötiloja kuin patterit.

Asennamme, huollamme ja myymme lattialämmitysjärjestelmiä avaimet käteen periaatteella, niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Lvi urakointi

Teemme lisäksi kaikki muutkin lvi alan työt käyttövedestä viemäröintiin, hanan vaihdosta täysiin käyttövesi saneerauksiin.